ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

andreu

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

TURÓ - CANYELLES: 2-2 Empty
MensajeTema: TURÓ - CANYELLES: 2-2   TURÓ - CANYELLES: 2-2 EmptyLun 12 Oct 2009, 03:50

Iniciem la lliga amb una igualada en un partit força disputat. Durant la primera part el domini local fou prou clar, amb diverses jugades de perill que haurien pogut suposar avantatge en el marcador. La primera part va finalitzar 1-1 amb un gol d'en Oscar a la sortida d'un corner i amb l'empat visitant desprès d'una jugada confusa dins la nostra area. A la repressa, varem gaudir de diveses oportunitats molt clares pero solament en Ivan va materialitzar el 2-1 en una jugada d'oportunisme. A deu minuts del final els visitants fan la igualada en un llençament de falta i aquest gol fa que fins al final, nosaltres ens varem mostrar força nerviosos i els visitants varem tenir fins a tres clares oportunitats, dues molt ben resoltes per el nostre porter Albert, que haurien pogut donar-li la victoria visitant. Tot plegat, partit amb alts i baixos, cal millorar aspectes com el joc per ambdues bandes i una millor i major circulació de l'esferica.
Jugadors: Albert, Eric, Manel, Jorge, Toni, Albert, Odin, Sergi, Oscar, Arnau, Marc, Xavi, David, Eloi, Raul, Joan, Gabri i Ivan.