ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

andreu

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

Turó - La Florida: 1-1 Empty
MensajeTema: Turó - La Florida: 1-1   Turó - La Florida: 1-1 EmptyMiér 24 Feb 2010, 01:48

Partit davant el lider, disputat amb moltes baixes per sanció i amb quatre jugadors nous i quatre cadets, que ens han permès mantenir un bon nivell, fins al punt de dominar i mereixer un resultat favorable, davant un equip carrincló, que en cap moment ha demostrat el lloc que ocupa al capdavant. La primera part ha estat disputada però de poca qualitat técnica, sense jugades de perill, solament animada pel gol d'en Facundo de xut de fora l'area que significà l'1-0. A pocs minuts del descans, una falta no asenyalada en favor nostre, fou aprofitada per els visitants per fer l'empat en l'únic xut a porta durant el partit. A la repressa, millor joc local, alguna (no gaires) oportunitat de gol sense encert i cap jugada destacada d'un lider força matusser i sense cap vistositat en el seu joc. Tot plegat, igualada final que ens deixa tots dos amb aspiracions de lograr el primer lloc del campionat per aconseguir el desitjat ascens de categoria.
Jugadors: Alex Pérez, Adrián, Ivan, Marc Pérez (c), Oscar, Pablo, Jordi, Facundo, Andrés, Elias, Alex V., Marc G., Kevin, Marc Plaza i Michel.
Gols: Facundo.