ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

andreu

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

TURO - AE. PRAT: 5-2 Empty
MensajeTema: TURO - AE. PRAT: 5-2   TURO - AE. PRAT: 5-2 EmptyLun 24 Nov 2008, 21:06

Partit jugat diumenge a les 12, altre cop amb una bona assitencia de públic. El resultat final reflexa fidelment el domini dels nostres, amb un gol inicial d'en Hector al rematar de cap un servei de cantonada. Desprès d'un joc igualat, amb diverses ocasions en ambdues porteries (tres aturades molt bones del nostre porter), vàrem arribar al descans sense mes gols. A la repressa, els visitants van aprofitar els primers minuts pere dominar i aconseguir dos gols que capgiraven el resultat, el primer desprès que el seu jugador num. 7 al endur-se tres rebots consecutius va introduir la pilota dins la nostra porteria. El segon al executar una falta lateral per l'escaire. A partit d'aquest moment el nostre domini fou total, les oportunitats s'anaven succein a la porteria contraria, fins que una jugada d'en Dani per banda esquerra, supera els rivals i centra a mida per que en "Ruso" de cap anoti l'empat. Desprès, gran jugada d'en Alex D., pasada interior a l'Adrià i de fort xut capgira el marcador. El 4-2 obra d'en Miguel A. desprès d'una altra jugada d'equip i finalment el Ruso, en temps de descompte i desprès d'una altra gran jugada d'en Alex, anota el resultat final. tot plegat un bon partit de tot l'equip, defensant correctament, sobretot la segona part i aprofitant, avui si, les oportunitats creades. Un pas important, que cal refermar amb el compromis adquirit per assolir una bona temporada. Enhorabona!