ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

andreu

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

tur`- Martinenc: 4-5 Empty
MensajeTema: tur`- Martinenc: 4-5   tur`- Martinenc: 4-5 EmptyVie 13 Feb 2009, 19:32

Llàstima. Partit molt disputat davant un rival molt reforçat, que si hagues vingut solament amb els seus no haurien tret tan profit. A la primera part els visitants van ser superior, amb una reiteració de contracops directes que ens van fer molt de mal en defensa, per la seva rapidesa. Solament la seva manca d'encert ve fer que el resultat al descans fos de 2-3. Els nostes gols van ser en propia porta l'1-0 al xut d'una falta de l'Oscar i el 2-2 d'en Llorens desprès d'una magnifica jugada d'en Diego. A la represa el domini nostre va ser total, però amb un altre contra el Martinenc marcà el 2-4. Nosaltres, sense que ells passesin de mig camp, vàrem tenir suficients oportunitats per capgirar el marcador, en Toni al llançament llunya d'una falta sense que ningú toqui la pilota aconsegueix el 3-4. A poc del final, en la unica contra dels visitants fan el 3-5, que nosaltrres vàrem escurçar amb una clar penal convertit per en Diego amb el 4-5 definitiu. A destacar el gran esforç fisic davant un rival superior en centimetres i pes però no pas en futbol, el realment important. Llàstima.