ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

andreu

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

Llefià - Turó: 1-1 Empty
MensajeTema: Llefià - Turó: 1-1   Llefià - Turó: 1-1 EmptyMiér 25 Feb 2009, 02:56

Partit disputat disabte davant un rival directe i amb un resultat final molt meritori degut a les baixes per diversos motius dels nostres. Vàrem jugar amb onze jugadors sense canvis, dels quals dos eren els cadets Brian i Blesa. Desprès d'un començament fluix li vam agafar el polç al partit fins a fer-lo totalment nostre, amb control del joc i alguna arribada aillada que mantenia els locals sense aconseguir trenar cap jugada destacada. En el darrer minut de la primera part, en la unica jugada que ens van sorprendre des del segon pal van rematar de cap i en un rebot la pilota va entrar per fer l'1-0 al descans. A la represa, el joc nostre encara va millorar, vàrem tenir diverses oportunitats, fins que en Sandin a pasada d'en Ruso va engaltar una canonada des de trenta metres per l'escaire que va significar l'empat. Fins al final, concert de xiulet de l'arbitre (bona primera part, nefast a la segona), cinc targetes grogues amb una expulsió, va allargar el partit fins a vuit minuts i en el darrer moment ens va xiular un penal per "mans?", que desprès de moltes discussions un jugador local el va llançar i en Walker va fer l'aturada de la nit i ens va donar un magnific punt, que sincerament, vist el partit fou molt bó pero escas pels merits dels nostres jugadors. Atorgar a tots un deu per la seva entrega i punt d'honor demostrat.