ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

andreu

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

AE Prat - Turó: 2-0 Empty
MensajeTema: AE Prat - Turó: 2-0   AE Prat - Turó: 2-0 EmptyMar 31 Mar 2009, 20:07

Mal resultat en el camp d'un rival directe per la permanencia, tot i que el partit no arrivà al final ja que l'arbitre el va suspendre a manca de deu minuts per suposadament sentir-se "amenaçat". Partit força igualat, amb millor joc dels locals a la primera part on varen tenir quatre clares ocasions que en Ivan va aturar-ne tres i una va suposar el primer gol del partit. Nosaltres no varem crear perill,, amb un joc poc consistent i mancat de grapa. A la represa, els nostres van portar el pes del partit, vàrem gaudir de tres bones opcions per marcar, però, cal dir-ho, el injustificable comportament arbitral en vers el nostre equip condicionà el joc i pot-ser el resultat final. Va expulsar gratuitament en Marc Riera als 10' de la segona, en Pablo per una entrada dura que desprès no fou tant com semblava però l'arbitre ja va prendre la decisió, i va donar per vàlid el segon gol dels locals en clara posició de fora de joc que l'arbitre tot i veure la infracció va deixar continuar la jugada. En consequencia, els nostres van protestar airadament però amb raó la injusticia i l'arbitre no fa mès que suspendre el partit. Un cop mès la ignorancia i la incapacitat queda demostrada en aquets subjectes que "imparteixen justicia".