ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

andreu

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

Turó-Arrabal Calaf: 3-7 Empty
MensajeTema: Turó-Arrabal Calaf: 3-7   Turó-Arrabal Calaf: 3-7 EmptyDom 26 Abr 2009, 23:22

Partit davant el lider, que va demostrar en la segona part el seu potencial i el per que son al capdavant i destacats. Ara bé, la primera part es va saldar amb una allau de joc i d'oportunitats dels nostres, dominant el partit amb jugades trenades i constant incorporacions vers l'àrea visitant que va fer pensar amb possibilitats de victoria. Els visitants solament van llençar dos cops a porteria, una rematada de l'Ivan (ex-jugador del Turó) a la sortida d'un corner amb aturada d'en Cristian i el gol de llançament de falta d'en Cristian (ex jugador del Turó) que significà el 0-1. Però desprès en Oscar i l'Albert P. a magnifica assitencia d'en Eloi van capgirar el marcador fins el 2-1 al descans. A la repressa, els visitants van sortir molt forts, van imposar la seva superior presencia fisica i com a mes de jugar a futbol en saven, dons van capgirar i augmentar la diferencia de gols al seu favor, fins el resultat final. Entre mig, en Oscar va fer el nostre tercer gol desprès d'una assistencia d'en Diego. S'acompliren els pronostics, els de Santa Coloma van demostrar la seva fortaleça i nosaltres, molt dignament vàrem opossar molta ressitencia i durant la primera part ens mostrarem superiors al rival. Cal seguir en aquesta línia de joc que sens dubte ens donarà fruit ben aviat i el reconeixement dels que cada cop mes ens venen a veure. Enhorabona.