ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

andreu

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

Turó - Cerro PB Trinitat Vella: 1-0 Empty
MensajeTema: Turó - Cerro PB Trinitat Vella: 1-0   Turó - Cerro PB Trinitat Vella: 1-0 EmptySáb 09 Mayo 2009, 22:01

Partit molt fluix el disputat avui davant un rival de la meitat de la taula, que ens ha posat les coses molt dificils. Hem jugat molt per sota de les nostres possibilitats, sense poder destacar cap jugador (si de cas el nostre porter per no encaixar cap gol). El partit ha estat molt trabat, sense ocasions clares de gol i en cap moment hem trobat la formula per crear perill a l'area visitant. El gol ha estat per un penal a la primera part, d'aquells que normalment no es veuen pero que l'àrbitre no ho ha dubtat. Aquest cop l'ha transformat en Diego. Fins al final (i el gol ha sigut al minut 23 de la primera) solament dues arribades amb cert perill no resoltes en gol i abans del gol una rematada d'en Joan per sobre del travesser. Els visitants en atac tampoc han fet gaire perill (una rematada quasi involuntaria al pal) i poca cosa mes fins al final. En resum, mal partit, d'aquells que en una lliga sempre hi han un parell i del que cal quedar-se unicament amb el resultat favorable.