ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

Turó - Sants: 7-0 Empty
MensajeTema: Turó - Sants: 7-0   Turó - Sants: 7-0 EmptyMiér 24 Feb 2010, 01:56

Partit davant d'uns dels equips de meitat de la taula resolt sense complicacions. Absolut domini des del començament, amb uns primers minuts d'alt nivell técnic que ens han permes dominar el marcador per 3-0, amb gols tots de jugada trenada. A la repressa, el quart gol ens els primers minuts ha donat pas a uns minuts de relaxació, amb baixada en la intensitat, que en darrer quart d'hora s'ha recuperat per aconseguir el resultat definitiu. Tot plegat, tres punts que ens mantenen en els llocs capdavanters i ens preparem per el partit de dissabte vinent davant el lider imbatut.
Jugadors: Albert R., Eric, Jorge, Manel, Toni, Raul, Odin, Arnau (c), Albert P., Sergi, Marc; Xavi, David, Eloi, Gabri, Joan, Ivan i Adrià.
Gols: Marc, Albert (2), Ivan, Odin (2) i Toni.