ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

TURO - SANTS 2-3 Empty
MensajeTema: TURO - SANTS 2-3   TURO - SANTS 2-3 EmptyLun 08 Dic 2008, 23:14

El nostre equip no va poder vencer el Sants que es va mostrar mès encertat al aprofitar millor les seves oportunitats. El partit fou força disputat, de no gaire bon joc i sense gaires ocasions de gol. Domini inicial dels visitants (con gairebè sempre ) fins que li prenem la mesura al match. El Sants va treure profit d'una indecissió defensiva per aconseguir el 0-1. Poc desprès, en un corner l'Arnau va poder marcar l'empat, jugada que va precedir al nostre primer gol, amb jugada i assitencia d'en Oscar per l'Albert que de xut col.locat fa fer la igualada. A la segona part, tambè amb un joc molt parell i amb un arbitratge força irregular, en una jugada confusa a la nostra area la col.legiada va xiular penal per mans (previamnet les mans les havia comès un jugador dels Sants), que va suposar l'1-2. Els nostres vàrem atacar i en una escapada d'en Oscar amb avantatge per marcar gol, fou travat per un contrari, l'arbitre va xiular la falta però no la sanció que mereixia la jugada, possible expilsió del defensor. La falta, llançada per l'Albert suposà el 2-2. A cinc minuts del final, una altre jugada entremeliada al nostra area, en defensa no rebutjem la pilota que acaba als peus d'un jugador visitant per fer el 2-3 definitiu. Fins al final vàrem atacar però sense claretat i per tant el marcador esdevinguè inalterable. Decepció general per les esperances que precedian al match, encara que aques resultat es un petit pas enrera que no entela el nostre objectiu, millorar i fer-ho bè i cada cop millor. Endavant.