ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

andreu

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

Alzamora - Turó: 2-4 Empty
MensajeTema: Alzamora - Turó: 2-4   Alzamora - Turó: 2-4 EmptyMiér 24 Mar 2010, 19:27

Partit resolt amb mes facilitat que pot fer creure el resultat final. Vàrem dominar durant tot el partit, però sense materialitzar, sobretot en els primers minuts les oportunitats de gol creades. A mès, en la segona part, en dues errades defensives els locals van aconseguir dos gols, molt macos, però que de cap manera ens podem permetre fer errades d'aquest tipus. Cal millorar la concentració en defensa i en atac cal tenir mes agresivitat i mala llet per aconseguir mes gols, que fabriquem però no culminem. En definitiva, fluix partit que cal millorar en els propers partits per demostrar que la classificació que ara tenim, la podem millorar per mereixements propis.
Jugadors: Albert R., Eric, Eloi, Manel, Toni, Raul, Odin, Arnau (c), Albert P., Sergi, Marc, Xavi, David, Joan, Adria i Ivan
Gols: Marc (2), Odin i Arnau