ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

andreu

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

CP SARRIA-TURO (3-4) Empty
MensajeTema: CP SARRIA-TURO (3-4)   CP SARRIA-TURO (3-4) EmptyLun 17 Nov 2008, 20:03

Brillant i treballada victoria dels nostres nois, en un partit complicat des de l'inici, ja que nosaltres anavem amb quatre baixes per motius diversos i amb dos reforços de l'aleví "A". El partit va començar fluix per la nostra part, sense oportunitats en atac i amb els locals que vàren aprofitar una falta dubtosa prop de la nostra area, que molt bè executada va suposar el primer gol. Desprès, una jugada de l'atac local ben trenada fou el 2-0 fins el final de la primera part. A la segona part, amb tres canvis respecte l'onze inicial i una millor disposició tàctica, vàrem fer nostra el match, amb domini i ocasions de gol que vàren suposar el 2-1 (Diego amb l'ajut d'un defensa), el 2-2 (l'Albert de corner directe), el 2-3 (altre cop Diego de penal que havien comès a ell mateix) i el 2-4 (Diego de xut vora l'area). Tot aixó dins d'un domini gairebè absolut del partit i sense concedir oportunitats clares als locals (els xuts a porta foren solucionats pel nostre porter amb solvencia). Solament en el darrer minut, un xut sense perill, per un estrany, s'introduí a la nostra porteria i suposà el 3-4 final. Cal destacar la implicació total dels nois per capgirar un partit complicat, i, destacar i agrair la participació de l'Iván i en Sergi de l'aleví A, així com l' ajut desl pares i aficionats nostres en la pressió i animació de l'equip durant tot el partit.