ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

andreu

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

Turó - Sarrià: 4-5 Empty
MensajeTema: Turó - Sarrià: 4-5   Turó - Sarrià: 4-5 EmptyMiér 28 Oct 2009, 19:39

Resultat final decebedor, desprès d'un partit davant un rival amb gran presencia fisica i que ben segur que lluitarà al capdavant de la taula. Tot i aixó, nosaltres vàrem dominar el marcador en tot moment fins el quart d'hora final, amb un index d'encert de les oportunitats creades i materialitzades força elevat. El primer gol d'en Marc al recollir un rebuig del porter desprès d'una internada d'en Odin, igualada visitant i desprès dos gols mes d'en Marc, el segon al rematar una magnifica assistencia d'en Raul ens col.locava el marcador en franca avantatge. Un penal en contra un pel dubtòs va fer que el marcador al descans fos de 3-2. A la repressa, els visitants van apretar per capgirar el marcador, però en Arnau de xut fora l'area va fer el 4-2. Tot semblava controlat, però una indecissió defensiva dins la nostra area (una mès) i una falta innecessaria prop de la nostra area va fer que tornes la igualada al marcador. Al final, un nou malentes defensiu va ser aprofitat per el Sarrià per a fer el resultat final definitiu. Llastima, no varem saver gestionar correctament el marcador favorable i un cop mès les badades pasen factura. Cal millorar aquest aspecte i donar-li mes continuitat al joc ja que a la fí resulta masa irregular.
Jugadors: Albert R., Eric, Manel, Jorge, Toni, Raul, Odin, Arnau, Sergi, Albert, Marc; Eloi, David, Joan, Gabri, Ivan i Adirà.
Gols: Marc (3) i Arnau.