ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

andreu

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

Turó - Sarrià: 2-2 Empty
MensajeTema: Turó - Sarrià: 2-2   Turó - Sarrià: 2-2 EmptyLun 23 Mar 2009, 19:15

Ensopegada davant un rival de la zona mitja, en un partit amb dues parts molt diferents. A la primera, domini absolut sense concedir cap opció al rival per crear perill, la primera arribada a porteria fou el minut 20 i del tot innocent, i nosaltres, sense crear gaire perill, vàrem tenir tres bones ocasions, de les quals l'Oscar en va aprofitar una per fer l'1-0, resultat al descans. A la represa, molt aviat un clar penal comès sobre l'Odin, el transformà en Diego en un gran llançament. Però d'ença fins al final, els visitants van demostrar mes empenta, van aconseguir un gran gol en un xut llunya que en Cristian, sustitut d'en Albert R. no va poder fer res i van aprofitar una badada defensiva en un llançament de corner per igualar el partit. Fins al final, altre cop domini nostre però sense ordre, pel centre de la seva defensa, fet que facilitava les coses als visitants. Tot i que vàrem disposar de tres ocasions clares que es van escapar per ben poc, el resultat final fou el definitiu 2-2. Cal millorar en els entrenaments aquesta setmana per aconseguir disabte davant un rival directe, El Vila Olimpica, un resultat positiu per seguir lluitant pel nostre objectiu. Endavant nois.