ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

Turó-Sants Empty
MensajeTema: Turó-Sants   Turó-Sants EmptyLun 10 Nov 2008, 03:23

Partit jugat diumenge a les 12, amb una bona assistencia de públic. El match ha estat molt disputat i tenin en compte que el visitant es el lider, els nostres han fet un bon joc, no el que mes ens agrada jugar, però si el que calía fer en aquest partit. El Sants ha demostrat que te un equip compacte, sobre-tot a la segona part. La primera ha estat dominada per nosaltres en joc i ocasions, tot i que en el primer minut ens han sorprès amb un fora de banda que ha significat el (0-1). Desprès hem imposat el nostre domini amb tres clares ocasions del nostra davanter i una quarta que ha estat l'1-1 amb un gran gol d'en Jovi amb assistenica previa d'en Alberto (el nostre porter). Els visitants en defensa no es mostraban prou contundents, perè en las contres creaven perill fins que han aconssegüit el segon gol, resultat al descans. A la represa, en Miguel Angel ha fet el 2-2 al culminar una jugada a l'interior de l'area, ens ha fet el 2-3 en un altre jugada de contraatac i hem tornat a empatar en una falta llançada per en Dani, que un defensa del Sants ha desviat a l'interior de la porteria. Els darrers quinze minuts, hem pagat el cansament i l'ansia de remuntar (ho hem fet tres cops) ha provocat una contra que ha suposat el 3-4 i una falta magistralment llançada pel num. 14 ha fer el 3-5 final. S'ha lluitat molt i amb una actitud positiva dels que han vingut a jugar, pero cal reconeixer que el Sants, sobretot a la segona part, han demostrat que tenen un gran bloc i uns coneixements del contracop de gran nivell, fet que els ha permès endur-sen merescudament la victoria.