ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

andreu

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

Turó - Salesians: 4-3 Empty
MensajeTema: Turó - Salesians: 4-3   Turó - Salesians: 4-3 EmptyLun 19 Ene 2009, 02:12

Bon partit el disputat dissabte al mati, davant un rival de la zona mitjana, amb una aparença fisica molt superior a la nostra, però que no va poder en cap moment contrarrestar el bon joc dels nostres. Tot i l'ajustat marcador final, el domini del joc i les ocasions foren del Turò, tant a la primera part on pot-ser vàrem fer massa joc per alt amb l'avantatge que suposava per un equip visitant, com a la segona, que amb un inici espectacular vam aconseguïr tres gols en menys de cinc minuts que desfeia l'empat a un del descans (gol d'en Oscar). Els tres gols de la segona part els van marcar l'Oscar (el primer en una arrancada en fora de joc pero que va culminar una cursa de gairebè mig camp), el segon també d'en Oscar i el tercer d'en Diego. Amb el 4-1, l'equip va afluixar el ritme, sobretot en concentració defensiva des d'el mig camp fins a la defensa que fou aprofitat per els visitants per escurçar el marcador fins el 4-3 final. Tot i així, la merescuda victoria fou curta per els mèrits que van fer els uns i els altres. Seguim en bona línia de resultats que cal refrendar en el dificil camp del Monopol la propera jornada. Endavant nois!.