ÍndiceÍndice  Últimas imágenesÚltimas imágenes  BuscarBuscar  RegistrarseRegistrarse  Conectarse

andreu

Mensajes : 80
Fecha de inscripción : 02/11/2008

Salesians Bosco - Turó: 4-1 Empty
MensajeTema: Salesians Bosco - Turó: 4-1   Salesians Bosco - Turó: 4-1 EmptyMar 19 Mayo 2009, 18:28

Ensopegada davant un rival de la meitat de la taula, format per jugadors de gran alçada i que van tenir la virtut d'aprofitar totes les oportunitats que van tenir a la primera part per aconseguir un marcador al descans de 3-0. Nosaltres vam fer una primera part molt per sota de les nostres possibilitats, amb indecisions defensives i poc encert en les poques arribades a l'area local. Poc abans del descans, els del Bosco es queden amb un home menys per una agressió a l'Eloi que l'àrbitre sanciona amb vermella directe. A la repressa, el partit canvia de fesomia, amb un Turó dominador del joc, amb solament tres defenses amb la posició molt avançada i les oportunitats van sovintejar en l'area local. Però, la manca d'encert en la rematada final, ja que diversos jugadors nostres van gaudir de bones oportunitats de gol sense encertar la porteria ens va impedir la remuntada. Solament un penal fet en Xavi va permetre en Toni escurçar distancia en el marcador, però en una contra dels locals van fer el 4-1 definitiu. Bè, greu ensopegada pel resultat, però l'equip a la segona part ha demostrat intensitat i decisió per intentar capgirar el marcador sense la mica de sort que cal tenir per aconseguir-ho. Cap retret a la seva actuació per l'esforç efectuat, encara que val a dir que cal millorar l'encert en la rematada, ja que dels darres quatre gols tres ha estat de penal en els darrers tres partits.
Ara, dissabte rebem el Monopol, partit vital per intentar aconseguir la segona plaça, en disputa amb el mateix Monopol i el Sants. Endavant nois, nosaltres podem.